Контакт

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ѓорѓи Ѓорѓиев 2в , 7000 Битола, Македонија - Производство
Добривое Радосавлевиќ бр.2 (стаклена зграда), 7000 Битола,
Македонија - Продавница

contact@marielicakes.mk marieli.bitola@gmail.com

076 - 200 - 106 - Администрација
071 - 242- 090 - Продавница

070 - 269 - 236 - Производство

Производство

Cake SHOP

Scroll to top
ВЕРО
МАРКЕТИ

Побарајте во Битола (горниот пазар), Тетово, Скопје (Центар, Тафталиџе и Чаир)

Примаме нарачки, но наредно достава имаме за

0Саати 0Минути 0Секунди