Search
Fstak Za Nas

за нас

Дознајте повеќе за нас

Нашиот основач, Маре Илиевска - Џиланова, уште во раните 1990-ти години започна со правење и креативно украсување квалитетни и вкусни торти, контиунирано унапредувајќи го нејзиниот афинитет и дарба со бројни иновации. Во 2010 година се одлучува да ја отвори компанијата Мариели-Тино ДООЕЛ - MARIELI CAKES, која до ден денес создава успешна бизнис приказна со преку 30 вработени, опстојува, се унапредува и проширува на нашиот пазар.
Досега е воспоставена соработка со повеќе маркети низ повеќе градови на територијата на Македонија, како Битола каде што е седиштето на Мариели, Охрид, Струга, Ресен, Скопје, Прилеп, Тетово, Кавадарци, Штип и Делчево, Берово, Пехчево, Струмица, Гевгелија, Куманово и тн., каде се дистрибуираат и продаваат нашите торти, а се размислува да се проширува во други градови.
Тортите на Мариели се достапни во маркетите на Тинекс, Веро, Вива Фреш, Кит -Го, Миса, Сити и Јени.
Покрај маркетите, Мариели има воспоставено соработки за служење на нашите производи со повеќе кафулиња и ресторани во Битола, каде што може да се засладите со нашите неодоливи десерти.
Отворени се и брендирани Мариели слаткарници во Битола, Охрид, Скопје и Струга.
МИСИЈА & ВИЗИЈА​
Производство на торти и десерти со највисок квалитет и неодолив вкус, кои потрошувачите секогаш ги препознаваат!
Мисија
Водечка компанија за производство на висококвалитетни и вкусни торти на домашниот пазар и за извоз.
Визија

Наши Пораки

bday qoute
Life is short,

Eat the cake

bday qoute
I eat cake because

it's somebody's birthday somewhere

bday qoute
Birthday cake calories

don't count

Примаме нарачки, но наредно достава имаме за

0Саати 0Минути 0Секунди