contact@marielicakes.mk   071 - 242 - 090.           mastercard visa

Предвремена уплата за изработка на торта

Препорачана цена е онаа која што ќе ја добиете како понуда на нарачката која сте ја направиле претходно

Овај производ се нарачува со претходна консултација и одобрување на нарачка од наша страна. Кога ќе ја дефинираме изработката на тортата, за истата се изготвува нарачка во нашиот интерен систем.

Category:

Опис

Овај производ се нарачува со претходна консултација и одобрување на нарачка од наша страна. Кога ќе ја дефинираме изработката на тортата, за истата се изготвува нарачка во нашиот интерен систем, исто така, се изготвува и договор за изработка на торта за која се уплаќа предвремена уплата (капар) , а потоа ќе добиете инструкции како да ја платите. Целосната сума што треба да се плати се впишува на наведеното место.

Предвремена уплата за изработка на торта

Оцени

Нема оцени сеуште.

Само регистрираните купувачи кои го купиле овај производ може да остават оценка.

Scroll to top

Примаме нарачки, но наредно достава имаме за

0Саати 0Минути 0Секунди