Search

Чоколаден Ролат 950 гр. Состав: Чоколаден крем фил (жолчки на пареа, жолчка од јајце, шеќер, маргарин, црно чоколадо), Боем крем фил (млеко, шеќер, пченично брашно, црно чоколадо, маргарин), Чоко пандишпан (белка од јајце, пченично брашно, пециво, какао, шеќер, бисквити, чоколаден крем фил), чоколадни лушпи.

Coco Rolat 0,5

410,00 денари

Чоколаден Ролат со Вишна 950 гр. Состав: Чоколаден крем фил (жолчки на пареа, жолчка од јајце, шеќер, маргарин, црно чоколадо), Боем крем фил (млеко, шеќер, пченично брашно, црно чоколадо, маргарин), Чоко пандишпан (белка од јајце, пченично брашно, пециво, какао, шеќер, бисквити, чоколаден крем фил), чоколадни лушпи, желирани 70% вишни.

вишна

455,00 денари

Примаме нарачки, но наредно достава имаме за

0Саати 0Минути 0Секунди