Торта по нарачка

Препорачана цена е онаа која што ќе ја добиете како понуда на нарачката која сте ја направиле претходно

Овај производ се нарачува со претходна консултација и одобрување на нарачка од наша страна.

Category:

Опис

Овај производ се нарачува со претходна консултација и одобрување на нарачка од наша страна. Кога ќе ја дефинираме изработката на тортата, за истата се изготвува нарачка во нашиот интерен систем, а потоа ќе добиете инструкции како да ја платите. Целосната сума што треба да се плати се впишува на наведеното место.

Торта по нарачка

Оцени

Нема оцени сеуште.

Само регистрираните купувачи кои го купиле овај производ може да остават оценка.

Scroll to top

Примаме нарачки, но наредно достава имаме за

0Саати 0Минути 0Секунди